Untitled
06 maa 2014
week 118: 27 februari t/m 05 maart

Op 27 februari zijn opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas heeft met opa gepuzzeld en oma heeft met Laura achter Bas aan gerend. Bas en Laura hadden allebei veel plezier. Toen ze weer gingen, zei Bas: “bedankt voor het spelen” en “het is koud; ik doet de deur dicht” ;-).
We zijn op 28 februari ’s al vroeg naar de huisarts geweest voor Laura. Omdat de huisarts was weggeroepen voor een spoedgeval duurde het een tijdje voordat we aan de beurt waren. Bas heeft erg lief gespeeld in de wachtkamer! Hij heeft een puzzel gemaakt en met de kralentafel gespeeld. Ook in de behandelkamer is Bas erg lief geweest. Toen we bij de apotheek waren om Laura’s medicijnen op te halen, heeft Bas ook weer lief gespeeld met de kralentafel. Thuis hebben we een appeltje gegeten en hebben we samen met de Lego gespeeld. ’s Avonds kwamen tante Monique, oom Anton, Esther en Lars op bezoek. Ze hadden een poppenkast en mini’s voor Bas meegenomen. Esther en Lars wilden wat spelen in de poppenkast voor Bas, maar Bas rende steeds naar de poppenkast en trok de poppen van de handen van Esther en Lars totdat er geen poppen meer over waren. Esther, Lars en Bas hebben fijn samen gespeeld. Toen Bas naar bed moest, was hij erg moe en is hij lief gaan slapen.
Op 01 maart ben ik met Bas boodschappen gaan doen. Na de fruithap ben ik met hem op de fiets naar de bieb geweest. Bas had een puzzel uitgezocht, maar die was te groot voor in de fietstas. Daarom heeft hij de puzzel in de bieb gemaakt en hebben we 2 andere puzzels mee naar huis genomen. ’s Avonds hebben Bas en Laura weer fijn samen in bad gespetterd en gespeeld. Bas raakt zijn snotneus maar niet kwijt. ’s Nachts heeft Bas voor de eerste keer een ongelukje gehad. Gelukkig had hij een luierbroekje aan over zijn onderbroek.
Op 02 maart zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas is met opa de hertjes gaan voeren en heeft even met Laura op de deken gespeeld. Tante Monique, oom Anton, Esther en Lars kwamen ook nog even.
We zijn op 03 maart de eendjes gaan voeren. Toen we bijna bij het bruggetje waren, zei Bas: “ik zie geen eendjes, we gaan naar huis”. Toen ik vroeg of we het brood dan zomaar van het bruggetje af zouden gooien, zodat de eendjes later konden eten, vond hij het toch weer leuk. En toen er ook nog 2 eendjes aan kwamen zwemmen, was hij weer helemaal blij. Ook vannacht heeft Bas een ongelukje gehad en was zijn broek nat.
Op 04 maart zijn we ’s morgens al vroeg naar de winkel gewandeld. Op de terugweg zijn we langs de kippen en de pauw gelopen. ’s Middags heb ik Bas en Laura gezellig voorgelezen toen we aan de thee/ranja zaten. Laura vindt haar appel-rijstewafeltjes niet zo lekker, maar Bas wel ;-).
We zijn op 05 maart naar opa en oma Van Aerle geweest. Eerst zijn we met tante Maartje, Eline en oma naar de winkel geweest. Eline en Bas hebben lief samen door de winkel rondgewandeld. Daarna hebben we bij opa en oma wat gedronken en geluncht. Bas en Eline hebben fijn gespeeld. Ook vanmiddag heb ik Bas en Laura voorgelezen na de middagdutjes.
We zijn weken aan een stuk 4 of 5 x per nacht voor Bas uit bed gemoeten, omdat hij moest plassen, wilde drinken, Koetje kwijt was of “een piet” had. Nu gaat het weer een stuk beter met Bas en nu hij niet meer zo verkouden is, kunnen we gelukkig weer wat beter slapen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative